2008. december 18., csütörtök

TGM és Schiffer András a Humanista Párt fórumán

Sajtóközlemény, sajtómeghívó.
2008. december 18.
Kiadó: Humanista Párt
Kapcsolat: Várady Tibor, elnök, ferencvárosi országgyűlése képviselőjelölt 06 70 280 2509

A Humanista Párt, mely az időközi választásokon elsőként adta le a jelöltállításhoz szükséges ajánlószelvényeket, ferencvárosi szomszédsági központot nyitott a Tompa utca 13. szám alatt.

Dr. Várady Tibor, a humanisták jelöltje hosszú évek óta sikerrel tevékenykedik civil szervezetek aktivistájaként. Szervezője volt a Békejelnek, a TB Mentők mozgalomnak, küzdött a hajléktalanság és a megkülönböztetés ellen, a nők jogaiért; a Védegylet jogászaként pedig sikerrel védte meg a Nagymező utcai fákat a jogellenes kivágástól. Várady a 2006-os önkormányzati választásokon a Humanista Párt fővárosi listavezetője volt, jelenleg pedig arra készül, hogy – mint mondta - a ferencvárosiak országgyűlési képviselőjeként „az első fecske“ legyen a parlamentben, aki a humanista értékeket jeleníti meg.

Várady Tibor a kampány ideje alatt hetente tart lakossági fórumot a kávézó módjára berendezett, barátságos hangulatú Tompa utcai helyiségben. A következő lakossági összejövetel december 20-án, szombaton 17 órakor kezdődik, melynek érdekessége, hogy jelen lesz a jelölt két ismert támogatója, Tamás Gáspár Miklós filozófus és Schiffer András ügyvéd is.

Rövid karácsonyi szünet után december 28-án, vasárnap este 17 órától a humanisták ismét várják az érdeklődöket a Tompa utca 13-ba, hogy bemutathassák a szavazópolgároknak választási programjukat.

A Tompa utcai központ a rendezvényeken túl naponta délután fél hattól látogatható.

Nincsenek megjegyzések: