2008. december 12., péntek

Pörögnek tovább az események

Holnap lakossági fórum, ötkor a Tompa utca 13-ban, a ferencvárosi időközi választásokkal kapcsolatban. Létrehoztam egy facebookos politikusos profilt, de természetesen a jó régi iwiw-en is megtaláltok.

Nemsokára elkészül a programunk, ami - nem titok - a 2006-os önkormányzati választásokon képviselt HP programra épül. Sosem szégyelltük, hogy nem változnak évente az elveink, mint egyeseknek. Készül továbbá a régóta igért színes szórólap és plakát is.

Tegnapelőtt írtam a Szonda-Ipsosnak, hogy amikor ferencvárosi közvéleményt kutattak, akkor miért nem kérdeztek rá a HP népszerűségére, ellentétben mondjuk a Tomcat zöldpártos támogatottságával. Erre ezúttal nem politikai, hanem ténybeli érveink vannak: mi összegyűjtöttük a cetliket, a barnászöldek meg nem.

Kaptam egy levelet a szoci alpolgármestertől és ferencvárosi jelölttől, és felhívott alpolgármesteri titkárnője (gondolom most az MSZP kampánystábját is erősíti), hogy megkérjen arra, hogy december 20 és január 5 (!) között ne keressük fel a lakosokat, egyfajta önkéntes karácsonyi kampánycsendet szeretne. December 24-25-26-ot most megigérem, hogy csendben leszünk, a többit még átgondoljuk, és jelezzük a jelölt-társnak és a nagy nyilvánosságnak. Egyelőre viszont kampányolunk, úgyhogy be is fejezem mára, és inkább felkeresem a ferencvárosiakat személyesen!

Nincsenek megjegyzések: