2008. november 17., hétfő

Kedves IX. kerületi Polgártársam!

Ezúton szeretném megköszönni szimpátiáját és támogatását, amivel kopogtatócédula-gyűjtő kampányunkat segítette. Mind nekem, mind a gyűjtésben részt vevő önkéntes aktivistáinknak rengeteget jelentett az a személyes kedvesség és jószándék, amivel felénk és a valós demokrácia ügye felé fordult többszáz kerületi lakos.

Önöknek hála a jelöltállításhoz szükséges 750 cédulából 690 rendelkezésünkre áll.

Most azonban kampányunk fordulóponthoz érkezett. A nagy pártok minden eszközt megragadnak, hogy ne jöhessen létre egy új, őszinte és valóban demokratikus politikai erő. Ezt legjobban azzal tudják akadályozni, ha nem csak 750 cédulát gyűjtenek, hanem több ezret - és így is tesznek. Ennek hála mára alig maradt cédula a lakosoknál, amit el tudnánk kérni.

60 cédulányira vagyunk attól, hogy elmondhassuk: nem kell, hogy a politika ilyen legyen. 60 cédula kell még ahhoz, hogy megmutathassuk: van képviselőjelölt, akinek tényleg semmi köze a jelenlegi "nagy" politikai pártokhoz, aki a lakosokat szeretné képviselni, aki elérhető lenne minden állampolgár számára.

Éppen ezért még egyszer a segítségét kérem. Segítsen összegyűjteni ezt a hiányzó 60 cédulát. Gondoljon bele, nincs-e önnel élő családtagja, aki szintén támogatna minket a még ki nem osztott cédulájával? Nincs-e kerületi ismerős, szomszéd akit meg lehet kérdezni erről? Nincs-e valaki, aki talán épp azért nem foglalkozott eddig ezzel, mert pont annyira kiábrándult a mostani politikából, mint mi?

Most minden egyes cédula a választóvonal lehet aközött, hogy állampolgárok és humanisták közösen esélyt adunk egy új erőnek, vagy a célvonal előtt egy lépéssel bukunk el. Most egy kis odafigyeléssel, nagyon sokat tehet.

Kérem, ha bármilyen módon támogatna, kiváltképp ha tud még egy kopogtatócédulát szerezni, keressen meg bátran a 06-70-280-2509 telefonszámon vagy a varadyt @ humanista.hu e-mail címen. Akár én, akár egy aktivistánk bármely nap, bármely időpontjában szívesen eljönnek a céduláért!

Várom válaszát, köszönettel:
Dr. Várady Tibor
A Humanista Párt elnöke és jelöltje a 2009. évi, IX. kerületi időközi választásokon
http://www.humanistapart.hu
http://szelepnyitas.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések: