2009. január 21., szerda

Annyi minden történik!

A tegnapi nap elsősorban a tragikus Bush-korszak végét jelenti, és Obama elnökségének elejét. Martin Luther King, és a U2-s Bono álma is megvalósulhatott: a zenekar ott játszhatta el a King tiszteletére írt dalt, ahol King elmondta a "Van egy álmom" beszédet. Klikkelés előtt zsebkendő előkészítése ajánlott. Itthon az amerikai nagykövetség előtt pezsgőt bontottunk, amit jól le is hozott az MTI és a DunaTV, a HVG pedig egy videót szerkesztett, ami itt megtekinthető. Most látom, az index.hu is lehozta videóban!

Ugorjunk.

Tegnap volt a ferencvárosi jelöltek TV-vitája a kerületi TV-ben, ami itt megtekinthető.

Ma ezt tervezzük: "Az idei télen már közel száz ember fagyott meg a hideg miatt az utcán vagy saját otthonában. A Humanista Párt sajtótájékoztatót tart, melyen kifejti, milyen azonnali lépéseket tehet a parlament az otthontalanná válás és a hajléktalanság megelőzésére. A Humanista Párt az Alkotmánybírósághoz fordul, és kéri, hogy állapítsa meg a mulasztásban megnyilvánuló alkotmányellenességet, és megfelelő határidő kitűzésével kötelezze az országgyűlést a szálláshoz való jog biztosításával összefüggő jogalkotási feladatának elvégzésére."

A mai Népszabadságban van egy riport és bemutató a Humanista Pártról.

Eközben igyekszünk minden kerületi lakoshoz eljutni a választások előtt, úgyhogy most megyek is, mert még sok a tennivaló!

Nincsenek megjegyzések: